Nejste přihlášen/a.
V elektrické pizzerce chci ohřát dvě kostky fresky, ale dole mám pečící papír a zabalil jsem to do tenkého alobalu dvě vrstvy a musím je teprve od sebe oddělit, ale nevím jak dlouho to mám péct a jestli ten alobal naopak to teplo neodráží tak, že by to trvalo déle a měl bych to třeba málo upečený?
Dobrý den, myslíte nástěnná ? Jinak, kdyby šlo o tresku (rybu), tak ryba se připravuje rychle, resp. nijak dlouho. Zdravím!
Už jsem se zamyslel jak asi chutná fretka...
Tresku smažím rovnou mraženou, je to i v návodu, a je hotová velmi rychle. Péct v alobalu by mi to dávalo smysl jen v nějaké marinádě, jinak se v tom alobalu bude spíš vařit v uvolněné vodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.