Nejste přihlášen/a.
Prosím o názor. Jeden den uvařený vývar s hovězím masem, druhý den dovařena z tohoto produktu smetanová omáčka. Lze omáčku konzumovat ještě 3 den? Vše trvale v chladničce.
Dobrý den, jistě to bude v pořádku. Ostatně, nechci se Vás dotknout, ale Vy trpíte zřejmě nějakou fobií, protože těch otázek na poživatelnost jídla sem vkládáte "hafo" - a pořád zdráva žijete . Zdravím!
Jste neuvěřitelně všímavý, koukám. Kdybyste pracoval celý život ve zdravotnictví a viděl, kde všude číhá nebezpečí, asi byste se taky raději poradil. Dnes totiž trvanlivost není to, co bývalo. I do syrového masa se dávajíE, barviva, v mletém je běžně červená řepa, prostě neuvěřitelné. A jak v tom má žít alergik, co neví, na co vlastně je alergický je dost rébus a docela tavka na psychiku. Co vypadá jako fobie je jen normální opatrnost, a bezradnost, jak tomu čelit.
delina - tak se nezlobte, ono se to nedá přehlédnout. Takže tu fobii opravuji na nemoc z povolání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.