Nejste přihlášen/a.
Mám ten menší co dával nonek (Tefal UC600), a používám roky skoro denně, většinou na tousty. Pro jednoho dva lidi bohatě stačí (vejde se třeba i 6 toustů najednou), dělá lepší než z toustovače, taky různé zapékané bagety nebo tousty ze staršího chleba. Griluje dobře plátky masa, i kuřecí prsa nebo stehenní řízky. Myslím že není moc dobrý na kousky kuřete s kostí, nebo jsem aspon dlouho nezkoušel, na to asi líp nějakou fritézu nebo horkovzdušnou troubu.
K tomu kouření - záleží kolik moc použiješ oleje třeba v marinádě, ale pod digestoří v pohodě. Je sice taky rozevíratelný až na 180° ale to si v bytě nedovedu moc představit, stejně jako grilování na těch různých plotnách, rakletovači apod, měl bys od oleje zaprskanou půl kuchyně. Hermelín děláš v alobalu takže v pohodě.
Při výběru doporučuju určitě vyndavací desky, pohyblivé panty (to myslím některý ten z Lidlu nemá pak nebrat), nějakou regulaci teploty at nemusíš pořád strkat a vytahovat ze zásuvky, odkapávací nádobku.
Ten gastro Salamander vypadá dobře, díky za tip, ale bohužel je to moc velké.
Grilovat chci hlavně maso - hlavně kuřecí prsa a kuřecí stehení plátky. Trochu zeleniny - cukety, papriky. A k tomu opíkat chleba. Občas nějaký hermelín nebo sýr halouni. Cca to co v létě na chatě, na uhelném grilu.
U toho kontatního se bojím, že z toho udělá placku. Známí mají celkem drahý automatický Tefal Optigril s "magickým okem" a to maso je takové spláclé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.