Nejste přihlášen/a.
zásadní jsou informace o počtu lidí a zdravotní omezení - alergie
A co tak sýrové fondue? V podstatě se to nevaří, jen se do hrnce dá nastrouhaný sýr trocha dalších ingrediencí. A pak se to postaví na stůl na lihový vařič, a všichni si na napichovátko (vidličku) dají kousek veky a tu máčejí v roztavené sýrové směsi. A přitom se může kolektivně povídat a bavit. Podobná verze existuje i masitá - v hrnci vývar a napíchnuté kousky masa se v tom vaří.
Buřtguláš je nejsnažší a je pro všechny naráz a dá se přihřát nebo schovat na zítra. Stejně tak segedín, ten bude trvat o trochu déle, ale podstata je v to jednom velkém hrnci.
Bramborák může strouhat více lidí, ale pak se pořád stojí u plotny a vyrábí postupně. Ideálně velký pekáč a zapíct něco naráz, třeba koupit a napajcovat hromádku kuřecích stehen a naráz je upéct v troubě na pekáči a na plotně přílohu. Poklást je špekem. Nebo si každý napíchá svůj špíz a upečou se v troubě. Nebo si obalte smažák.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.