Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci dělat hnědé žampiony rychle na pánvi s vajíčkem a kořením, naša jsem recept. Nebudou ale tvrdé, nemám je předem pořádně podusit? žampiony vůbec nedělám, nemám zkušenost. Otázka dvě:jak dlouho vydrží koupené syrové žampiony v lednici?děkuji mockrát
Osmahnu plátky žampionů na pánvi na sádle, oleji nebo ghí, osolím, pokmínuji, opepřím. Aby se provařily do měkka, podleju je trochou vody a krátce podusím. Po sundání poklice se voda brzy na plotně odpaří. Pak klepnu vajíčko a chvíli míchám. Hotovo. Takto dělám všechny houby. Mnohé lesní houby se musí provařit dlouho kvůli jedovatosti.
Vydrží podle toho, co je na nich za datum. Zpravidla tři dny. Párkrát jsem přetáhla a ještě vydržely.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.