Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Nebudou žampiony na pánvi tvrdé?

Od: mirkadvvv odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chci dělat hnědé žampiony rychle na pánvi s vajíčkem a kořením, naša jsem recept. Nebudou ale tvrdé, nemám je předem pořádně podusit? žampiony vůbec nedělám, nemám zkušenost. Otázka dvě:jak dlouho vydrží koupené syrové žampiony v lednici?děkuji mockrát

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

liska5

4x

Osmahnu plátky žampionů na pánvi na sádle, oleji nebo ghí, osolím, pokmínuji, opepřím. Aby se provařily do měkka, podleju je trochou vody a krátce podusím. Po sundání poklice se voda brzy na plotně odpaří. Pak klepnu vajíčko a chvíli míchám. Hotovo. Takto dělám všechny houby. Mnohé lesní houby se musí provařit dlouho kvůli jedovatosti.

Vydrží podle toho, co je na nich za datum. Zpravidla tři dny. Párkrát jsem přetáhla a ještě vydržely.

 

mirkadvvv

děkuji moc

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]