Nejste přihlášen/a.
Ahoj,omylem jsme objednali fazolové lusky, nemám s přípravou zkušenost.Musí se nějak vyloupat?Pak povařím krátce a upravím,ok?děkuji moc
ČasTedy záleží jak je chcete . Pokud třeba na kyselo ve smetanové omáčce tak lusky, cca 3-5 cm, povařit cca 5-10minut a pak scedit a vložit do vody s ledem-pro zastavení, varu aby zůstali křupavější. Zvlášt bešamel...
Pohledejte receptů je hejno třeba tento vareni.cz/... Já mám svůj recept. A vhledově moje viz foto.
Taky jsem dělávala jako diesel na smetaně. Ale léta už je mám nejradši povařené posypané sýrem. Musí křupnout, ne aby byly jak bláto.
Nebo si peču maso na kousky v remosce a závěrem tam šoupnu pytlík fazolek, když nejsou čerstvé a ja to ňamina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.