Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Fazolové lusky příprava

Od: mirecek odpovědí: 8 změna:

Ahoj,omylem jsme objednali fazolové lusky, nemám s přípravou zkušenost.Musí se nějak vyloupat?Pak povařím krátce a upravím,ok?děkuji moc

 

 

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


8x

ČasTedy záleží jak je chcete . Pokud třeba na kyselo ve smetanové omáčce tak lusky, cca 3-5 cm, povařit cca 5-10minut a pak scedit a vložit do vody s ledem-pro zastavení, varu aby zůstali křupavější. Zvlášt bešamel...

Pohledejte receptů je hejno třeba tento vareni.cz/... Já mám svůj recept. A vhledově moje viz foto.

Páč jsme masožravci tak k tomu ještě dělám medailonky z panenky.

mirecek
Lusky se tedy neloupou?dik
Neloupou, nic by ti z nich nezustalo. Tem kratky pobyt ve vrouci vode bohate staci.
Hlavne jim odrizni ty tuhe konce, to by ti lezlo mezi zuby.

 

zirafka

2x

Uvařím v osolené vodě do měkka, poté posypu opraženou strouhankou a poleju rozpuštěným máslem. Jedno z mých nejoblíbenějších jídel.

 


2x

Taky jsem dělávala jako diesel na smetaně. Ale léta už je mám nejradši povařené posypané sýrem. Musí křupnout, ne aby byly jak bláto.

Nebo si peču maso na kousky v remosce a závěrem tam šoupnu pytlík fazolek, když nejsou čerstvé a ja to ňamina.

 


1x

Krátce povařit tak jak jsou, ve slané vodě, pak na pánvi krátce osmažit nebo několik lusků, takové jako snopky, omotat anglickou slaninou a na suché pánvi osmažit ze všech stran. Jako součást přílohy je to úžasné.

 


1x
Uvařím ve slané vodě a poliji opečenou anglickou slaninou.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]