Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Asi mi neztuhne želé na dortu

Od: nekucharka odpovědí: 1 změna:
Dělám dort na víkend a poprvé jsem zkusila takovou jakoby huspeninu z jahod, do které jsem dala želé. Postupovala jsem přesně podle návodu, želé jsem jen zahřála, aby se nevařilo a smíchala s lehce vychlazenou jahodovou směsí. To jsem nalila na korpus a dala do ledničky. Už je to tam přes hodinu a pořád to má značně tekutou konzistenci a vůbec to nevypadá, že by to mělo ztuhnout. Ještě tomu chci dát šanci, ale naděje mě trochu opouští. Dá se to nějak zachránit?

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

To může trvat i několik hodin, tuhne to pomalu, nevěš hlavu a ještě počkej. Pokud jsi postupovala podle návodu, určitě se to povede.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]