Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Výroba rajčatového vína

Od: pencak odpovědí: 1 změna:

Pěkný den,Všem.

Mohl by mi nekdo poradit?Jelikož bych si chtěl vyzkoušet výrobu domacího vína.

Našel jsem si recept,dám odkaz.

Ten postup nějak nechápu,ale je tam uvedeno při vylisování štávy,neředíme!

O vodě v pos.se nepíše,při uvedení surovin tam je 3l vody.

Tak Vás prosím o radu,kdy se ta voada tam přidáva?

Musí být převařebá,nebo i stím cukrem?Děkuji za odpovědi.

ireceptar.cz/...

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mate59

0x

Samotné rajčata 2-3 dni rozkvasit a pak přidat 2.dávku cukru a 3 l vody.Ten recept se mi vůbec nezdá, schází tam kyselina.Bych ho nedělal.Lepší bude víno bezinkové, nejlepší ovocné/ribíz,jablka.../.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]