Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pečení zázvorek

Od: libuse® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

proč se mi při pečení vršek zázvorek správně nafoukne, ale spodek se rozteče na placičku?

Zkoušela jsem různé teploty při pečení, od 120 do 150 st., 10 minut, ale výsledek je stejný. Jinak jsou moc dobré.

Troubu mám zapnutou na vrchní a spodní pečení.

Doufám, že mi někdo poradí, děkuji.

S pozdravem Libuše

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Troubu si musíte předehřát a pak péct tak na 150st cca 8-10 minut- těsto je lepší slabší cca 3-4mm.

 


0x
Hned na rovinu tvrdim,ze zazvorky neni neco dobryho do ty miry, aby se s tim clovek brblal pri domaci vyrobe.
Delal jsem, neoslovilo me to. Tisickrat lepsi jsou rohlicky. Nebo nepeceny cukrovi.
doplněno 29.11.23 17:13: Vim,ze jsem neodpovedel na otazku,ale cas je prilis hodnotny na to delat zazvorky.
Včelí uly taky tisickrat lepsi...
doplněno 29.11.23 17:15: Ale abych teda poradil,tenhle recebt fungujoe
kucharkaprodceru.cz/...

 


0x

Nebude ten problém v tuku? A v tom, že těsto má "odpočinout"?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]