Nejste přihlášen/a.
prosím, popište mi, jak děláte opravdu dobrý tvarohový krém? Potřebuji něco na dort a roládu. Mám tyto ingredience, jak s nimi naložit, aby se to třeba nezdrclo, nebo nezvodnatělo, aby to drželo tvar, vůbec neumím péct a krémy jsou mi záhadou, takže prosím o postup, jako pro malé dítě
Šlehačka 36%-do ní ztužovač?, vanilkový pudink, tvaroh, máslo, cukr moučka
Bohužel mascarpone nemám a tady na chatě, ho ani nekoupím. Mám pouze máslo, pudink, šlehačku, tvaroh a snad bych sehnala zakysanou smetanu, ale to nevím.
Co kdybych třeba vyšlehala máslo s cukrem, pak pomalu přidávala tvaroh a pak pomalu ušlehanou šlehačku se ztužovačem? (ta šlehačka se musí ušlehat úplně do tuha a pak jí pomalu zašlehávat do toho máslovotvarohového krému?
Šlo by to takhle? Nezdrcne se to? šlehá se to pomalu, nebo při rychlých otáčkách?
Souhlas, tvaroh+ mascarpone + šlehačka se ztužovačem. Někdo, místo šlehačky dává pomazánkové máslo.
bezva nápad. Takhle by to mohl být úžasný krém. Vrátila jsem se, protože jsem si uvědomila, že nevím, na co ho chcete. Na dort nebo piškotobvé těsto a několik vrstev. Tam hrozí, že by mohl vytéci. Dá se tomu předejít omotat pruh folie okolo. Tak jsem to viděla u luxusního dortu. V sobotu na oslavě. Krém nebyl, byla šlehačka a ještě něco a dookola byl proužek folie. Do nepečeného s piškoty tam není žádný problém.
Bohužel mascarpone nemám a tady na chatě, ho ani nekoupím. Mám pouze máslo, pudink, šlehačku, tvaroh a snad bych sehnala zakysanou smetanu, ale to nevím.
Co kdybych třeba vyšlehala máslo s cukrem, pak pomalu přidávala tvaroh a pak pomalu ušlehanou šlehačku se ztužovačem? (ta šlehačka se musí ušlehat úplně do tuha a pak jí pomalu zašlehávat do toho máslovotvarohového krému?
Šlo by to takhle? Nezdrcne se to? šlehá se to pomalu, nebo při rychlých otáčkách?
Takže by to šlo? chci to do rolády a posypala bych to borůvkama, než to zatočím. Je mám strach, aby mi to nezdrclo, jaký by měl být správný postup?
Šlo by to, ale nesmí se při motání, moc utahovat. Tož, když ten krém nebude ideální, rozřízněte upečené těsto-buchtu, namazat, přiklopit druhou půlkou, namazat, na to ovoce a řezy jako z cukrárny. Z nouze ctnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.