Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máme jednou za čas setkání s kámošema. Tentokrát je to u mě doma. Většinou jsme kupovali tatarák ale řeším jelikož se do obchodu moc nedostanu jestli je v pořádku když bych tatarák koupil dnes a do soboty večera mi tatarák ležel v lednici nebo mrazáku? Nebo spíš jít v tomto případě spíše po normálním masu.. V případě masa kolik kg cca koupit pro 5 dospělých chlapů? Díky..
Já takhle musím dělat tatarák na své narozeniny. Vždycky kupuji 15 dkg na osobu. Když zůstane, dám do skleničky od jogurtu. Hodně natlačím, vytlačím vzduch. Buď pro sebe nebo ještě rozdám. To se stalo jedinkrát, snědí vždycky všechno. Kdysi dávno, když zůstalo, táta měl rád na snídani, jako karbanátek, narychlo ohřátý na pánvi.
Dáváte karí? Já ho v tataráku miluji. Každý nedává.
Kari nedáváme, ani vajíčko. Pouze česnek topinky a okořeníme. Je to pro nás taková rychlovka a máme to všichni rádi. Spíš řeším jestli to vydrží v originálním obalu do soboty.. Díky!
Orig balení má nálepku s daten spotřeby. Jen u takto skladovaného masa je to, že štávy vyteče a maso je suché, ale plave ve vodě.
Mám to štěstí, že máme skvělého řezníka. Objednávám u něho na den a hodinu, právě proto, aby tekutiny v mase zůstaly. Nejspíš v baleném už mají vymyšlený systém, že vydrží.
Já, když ho kupuji dřív,tak ho dám do mrazáku a večer před tím,než ho budeme konzumovat ho přendávám do ledničky.Jinak myslím,když se podíváte do kdy se má spotřebovat,tak do té doby by měl asi vydržet v ledničce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.