Nejste přihlášen/a.
Struhadlo mám čtyřboké, ruční. Lze nastrouhat najemno, nahrubo, na plátky, třeba okurku. Na strouhanku mám to, čemu lidí dřív říkali "mašinka." Tedy mlýnek na strouhanku. Kamarád má 6 boké ruční struhadlo, ale přestože je vyučený kuchař, říká, že některé plochy vůbec nepoužívá.
Záleží na tom, co chcete strouhat. Já si se svým struhadlem zcela vystačím. Ono je všude popisováno 99 možností a pak kuchařka zjistí, že jí úplně stačí 4. Jaga.
Záleží, jakým směrem položíte to, co strouháte. Mrkev když dáte do struhadla, pak kulatým koncem a z toho proužky neudělá. Jen ruční škrabka dovede strouhat po celé délce. Mi stačí hodně ostrý nůž, když chci dlouhé "nudličky". Asi pro rotu kanadských dřevorubců bych to nezvládla, ale jednu mrkev, celer a petržel, klidně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.