Nejste přihlášen/a.
Někde jsem to taky četla, ale podle mě to bude bez chuti. Místo té vody by to chtělo udělat vývar - třeba z kostky a dát do toho na malé kousky oprančenou uzeninu na pánvi. A přidat majoránku. A udělat k tomu krutony ze starších rohlíků.
Pokud mám místo v mrazáku, koupím si v Globusu kosti. Je to pytel o váze asi 5 kg. Vepřové, nebo hovězí, pořád čerstvé. Hovězí beru raději. Ještě před časem bývaly dny, kdy jich asi měli hodně a tak byla u těch balení veliká cedule: KOSTI ZDARMA. To jsem potom brala pytel i sousedce na vývary pro její labradorku.
Už jsem to ZDARMA dlouho neviděla, ale i tak ten pytel asi za 30 Kč nikoho nezabije. A pak se snadno nechá kdykoliv udělat vývar do čehokoliv. Rozmíchat kaši ve vodě není nic dobrého. Do vývaru už je to jiné. Možno dobře ochutit, případně přidat nahrubo nastrouhanou zeleninu. Česnek, majoránku, možno zahustit máslovou jíškou. A pucky osmažené na másle. Kdo neví, co to je, tedy kostky z rohlíků. Je to dobrota. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.