Nejste přihlášen/a.
Vás zajímají u vína nutriční hodnoty, tedy obsah sacharidů, bílkovin, minerálů atd.? Z jakého důvodu? Většinou se lidi u vína zajímají o chut, případně obsah alkoholu. Abych odpověděl na otázku, tak ano, krabicák klidně může mít podobné nutriční hodnoty, jiná věc je chut, ta podobná nejspíš nebude.
Ono je lahvové a lahvové... pokud si vyberete značkové a kvalitní víno, tak to není víno, ale nektar.
Krabicové víno není víno, nýbrž odporný a nechutný humus, bez ničeho
Záleži,aké krabicové víno. V Taliansku platí,že ak chce vinár predávat víno ako akostné odrodové a pod značkou,tak jeho víno musí byt na trhu 10 rokov. Tak ho predáva v tetrapakoch alebo v 5 l demižonoch za pár drobných,hoci je to víno kvalitné a dobré. Až sa mu podarí získat značku,tak jeho cena stúpne na pár eur za liter a bude už len vo fľaške.
tak nějak z logiky věci bych čekal, že nutriční hodnota krabicovejch vín bude vyšší než u lahvovejch, pač u krabicovejch by člověk standardně očekával přídavek cukru na kvašení; pravda zrovna o tuhle nutriční hodnotu sice asi nikdo rozumnej nestojí (myslim, že drtivá většina lidí konzumuje šílenej nadbytek cukru), ale víc cukru zajisté znamená vyšší nutriční hodnotu...
(ale třeba tak moc ani neplatí, zrovna před pár dnama sem se koukal po nabídce supermarketovejch odrůdovejch vín, a byl sem překvapenej, kolik z nich je polosladkejch (přiznaně samozřejmě), možná to tak bylo i dřív, ale žil jsem v domnění, že v běžný nabídce výrazně převažujou suchý vína, to zřejmě neplatí)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.