Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu: včera jsme pekli věnečky z odpalovaného těsta na dnešní oslavu. Večer jsme naplnili krémem(125g másla,1,5 ks vanilkového pudingu,0,5l mléka). Krém včera v pohodě, dnes na pohled také, ale v při jídle jakoby hrudkovatý. Kde se mohla stát chyba? Děkuji
italko dobrý tip pudingu s mascarponem
1) mascarpone zašleháš do vychladlého pudingu, nebo mírně teplého nebo víc teplého?
2) je to jen puding a mascarpone, máslo už tedy nedáváš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.