Nejste přihlášen/a.
A proč ne, já je také jím touto dobou hodně, jelikož je jejich doba. Já je ale nevařím zvlášt ve vodě, většinou je nakrájím neoloupané do směsi třeba cibule a nějaké dýně, posypu tím svým kořením na které mám zrovna chut, postříkám směsí ze tří olejů, olivový, sezamový a řepkový, nechám tak hodinku marinovat a pak v horkovzdušné fritéte ugriluju. Jde to i na pánvi, ale já mám raději tu fritézu, nemusím u toho stát a míchat a hlídat. Nastavím si teplotu a čas a samo se to udělá a vypne. Takže tím pádem nevím, jestli voda po vaření zezelená, ale nebála bych se toho ani trochu. Když vaříte červenou řepu, tak je voda zase červená. Tak je možné, že ty topinambury vylučují také nějaké barvivo. A je docela možné, že ta voda bude naopak dokonce i velmi zdravá.
Ne teda že by mi na tom hodně záleželo, ale vzpomněla jsem si, že se tady už řešilo to, že dáváte otázky a když Vám někdo odpoví, tak málokdy reagujete. Tenkrát jste to nějak ospravedlňovala a tak jsem schválně čekala několik dní, jestli budete nějak reagovat. Ne tím, že byste ohodnotila odpověď, to mi je úplně šumafuk, ale alespoň se nějak ozvat, aby člověk vůbec věděl, že se tady neptáte jen tak, aby řeč nestála a že Vám je úplně jedno, jestli se někdo bude s odpovědí namáhat. Co se mne týče, já už na žádnou Vaši otázku reagovat nebudu. A myslím si, že nebudu sama, protože tohle se mezi slušnými lidmi nedělá, a od Vás mne to docela překvapilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.