Zdravím všechny, kuchaře zejména! Kdysi dávno jsem pekla kuřecí plátky v srnčím hřebetu. Ale vzpomínám si jen na začátek postupu. Srnčí hřbet se vyloží anglickou slaninou. Pak se vloží naklepané osolené kuřecí plátky. Pak ještě něco do zbývající prohlubeniny. Peče se to, vyklopí se to a krájí se a podávají se plátky ve tvaru toho srnčího hřbetu. Na co si nemohu vzpomenout? Je to nádivka? Možná budu improvizovat, ale pokud někdo tento recept, zná, uvítám ho.
Já jsem to kuřecí posypala kořením Gyros. Na to rozklepla celé vejce a posypala nastrouhaným eidamem.Udělala několik vrstev a vršek přikryla angl.slaninou a dala péct do trouby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.