Nejste přihlášen/a.
Pokud se lečo skládá jenom z dušené zeleniny, můžete jej dát do krabiček a zamrazit. Jestliže už je hotové k jídlu, jsou v něm vajíčka a uzenina, jedla bych ho klidně třeba 3 dny postupně, ale zamražovat už ne.
Základ na lečo dělám tak, že podusím společně rajčata a papriky, trošku soli. Pak dát do skleniček a 15 minut sterilovat. Když chci dělat lečo k obědu, na zpěněnou cibulku vyklopím skleničku zeleniny, posléze kostky uzeniny, zamíchám vejce, dosolím, dopepřím. Je to tak jednoduché jídlo, že je hotové za pár minut. Proto mi připadá zbytečné dávat jej do mrazáku. Lepší je hned sníst a příště zase raději udělat čerstvé. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.