Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Škvarkovou pomazánku do mrazáku?

Od: babulka® odpovědí: 3 změna:

Napadlo mě jestli máte někdo zkušenost a dal jste škvarkovou pomazánku do mrazáku, já osobně mám ráda vše čerstvé, a je mi jasné, že chut už bude asi úplně jiná, ale zajímají mě vaše zkušenosti a názor,díky

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Běžně sádlo, hotové škvarkové placky, i škvarky jsem tahal po měsících z mražáku a bez problému spotřeboval.

Vyloženě "škvarkovou pomazánku" teda ne, ani nevím, co si po tím mám představit, ale ani to asi nebude problém.

 


0x

Klidně, ale dobře zabalenou. Já dávám do "vakuových" pytlíků. Teda napřed dám do obyčejného igelitového pytlíku,zavážu a ten pak vložím do toho sáčku na vakuování a vysaju všechen vzduch. Pak dám do mrazáku. Po rozmrazení nepoznáte, že byla zmrazená.

 


děkuji za odpovědi,zkusím to tedy

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]