Nejste přihlášen/a.
Krásné ráno všem. Vážení rádci,manžel koupil od kamaráda farmáře hovězí maso z býčka. Mimo jiné i žebra a přední na polévku. Těšili jsme se na silné vývary,ale... Troufnu si říct,že mám navařeno stovky vývarů,pomalu tažených a čistých jak křištálová studánka. Nevím proč,ale z masa od farmáře mám i po 3 hodinách tažení šedivou nepoživatelnou vodu. Ačkoliv jsem poctivě sbírala sraženou bílkovinu,mám jen uvařené maso a vodu z kýble po vytření.Nechápu to,občas se mi taky vývar zakalil,ale bylo to právě z nedbale sebrané pěny. To se vyřeší vmícháním bílku a přecezením. Ovšem tady jsem bezradná a nechápu... Poradíte,v čem je problém?
Občas se to takhle stane. Milionkrát prověřený a vyzkoušený postup a pak jednou ne a ne a ne. Píšete býčka, tedy mladý. Jak říkával táta řezník, "ze starého policajta" to není. Se žebry se toho, kromě polévky příliš dělat nedá. Možná nasekat a udělat něco jako guláš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.