Dobry den, moc mi chutna v lidlu nebo od Ehrmanna proteinovy pudink. Je docela drahy a slozeni neni uplne take nejlepsi. Nevite, jak si ho uvarit doma?
Uvaříte ho celkem snadno. Vezmete svůj oblíbený puding v prášku. Pak vezmete svůj oblíbený a složením čistý protein v prášku. Smícháte dohromady oba prášky a pak připravíte jako klasický puding, tj. s mlékem (možná to bude chtít jeden pokus na vychytání správného množství mléka, aby konzistence pudingu byla dle vašich představ). Nebude ani drahý, ani v sobě mít kekely jako ten od Ehrmanna. Osladit (třtinový cukr, datlový sirup, med, stévie...) nebo úplně bez cukru - to už je na vašich chutových buňkách a preferencích.
Zdravím , já osobně bych se vykašlal na nějaké novodobé nesmysly a udělal si normální pudink s piškoty a mandarinkovým kompotem . Nechápu , proč se teď všude cpe protein . Protein je bílkovina a obyčejným lidem stačí ta , co je obsažena v tvarohu , jogurtu , rybách , atd.. Nevidím důvod , cpát se těma uměle zahuštěnýma srajdama . Hezký den Mario
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.