Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Uzení sýru v cutisinovém obalu

Od: novacek odpovědí: 1 změna:

Zdravím,léta udím sýr v punčoše a někdy mi vytéká.Chci vyzkoušet umělý obal.Má někdo zkušenost hlavně s prodyšností pro kouř?

Prosím neřešte teplotu,druh sýru,tučnost a podobně.Děkuji za případné rady.

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x
My udíme sýr v podlouhlých plátěných sáčcích, které vždy našiju.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]