Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Maso křehčené vs normální

Od: goro* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mohl by mi někdo osvětlit rozdíl mezi masem křehčeným a normálním.Které je lepší?

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


1x

Křehčené je napíchané chemickýma látkama,solí a proto není tak dobré, jako normální. Já už křehčené vůbec nekupuji, je takové lepkavé, prostě fuj...raději připlatit a koupit to normální.

 

zuzee*

0x

Křehčené maso je "napícháno" hlavně solí a dalšími látkami.. Zrovna dnes jsem se dívala na složení křehčeného krůtího masa a na etiketě bylo že obsahuje minimálně 75% masa. A zbytek je voda, soli apod.

Určitě je je lepší maso normální, je chutnější a má lepší konzistenci. to křehčené mi přijde jak v rozkladu - rozpadá se a chutově taky nic moc.

 

perda*

0x

Další info zde: www.poradte.cz/ne/... již jsme to zde řešili.

 

papene*

0x

Nejlepší je když se křehčené rozmrazují.Brrrr.

Ruku na srdce. Myslíte, když Vám dá někdo na talíř dva osmažené řízky, že to poznáte?

zuzee*

Já si myslím že bych to poznala - chutově je to hodně jiné.

 


0x

Je lépe si křehčené maso udělat sama doma. Nakořenit, pokapat olejem a nechat přes noc pod pokličkou. Pár hodin v oleji je úžasně poznat.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]