Nejste přihlášen/a.
Suroviny na nádivku nevážím, dávám podle oka. Myslím si, že 100 g másla je moc. Je to skoro půl kostky. Dávám 5 rohlíků na kostičky, trochu zavlažím mlékem, 2-3 žloutky, asi lžíci másla, dát rozpustit, pak na kostičky měkký salám, sůl, muškátový květ, sekanou zelenou petrželku, nakonec lehce zamíchat sníh z bílků. Takovou dělám ke kuřeti.
Velikonoční - sem se dává obrané a nakrájené uzené maso a bylinky, jaké chcete - kopřivy, popenec, česnáček, smetanku, sedmikrásku, potočnici...
Pak ještě dělávám občas nádivku na plech jako hlavní jídlo, krájí se na čtverce a jí se s kyselou okurkou. Sem se nedává květ ani petrželka, ale místo toho majoránka a prolisovaný česnek. Recept mám, ale musela bych pohledat. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.