Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kalný vývar zavařený

Od: alibaba* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, čtvrtým rokem zavařui na podzim 30 sklenic silného hovězího vývaru Pho-Bo (2-3x více masa, než obvyklý vývar). Pár sklenic je později kalných. Víčko ale vypouklé není, nijak nezapáchá a i chut je normální. Přesto mi to nedá a pro sychr raději vylévám. Ale jak tomu je? Může být zákal neškodný? Děkuji.

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mate59

4x
Neškodný,jen víc bílkovin.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]