Nejste přihlášen/a.
Dá se z kompotu i čerstvýho. Buď koupit ty pytlíčky a nebo lze naředit štávu z kompotu vodou a uvařit s pudingem.
Můžete koupit plátkovou řelazinu, nebo práškovou a mají obojí snad úplně ve všech obchodech. Poměry ingerediencí a postup, jsou napsané na těch pytlících, na některých máte dokonce i přímo recept na želatinový dort.
I když se dá koupit želatina plátková, raději také používám tyto malé sáčky. Jeden stačí na velký /běžný/ plech buchty.
Připravit se dá přidáním daného množství nálevu za kompotu, trochu zředěného vodou. Je možno želé připravit jenom z vody a trochy cukru.
Nedávám na ovocnou buchtu kompotované ovoce, ale zmrazené. Meruňky, jahody, rybíz, borůvky, třešně...Takže k tomu žádný kompotový nálev nemám. Proto si připravím buď zředěný džus, nebo vodu s kvalitním sirupem /v silnější koncentraci/. A tím potom buchtu zakončím. Jaga.
A kolik je potřeba tekutiny na jeden sáček, si přečtete na pytlíčku vzadu. Bohužel, pomalu s lupou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.