Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Urodila se nám na zahrádce jablka a proto jsem si pořídili odštavňovač. Štáva z jablek je výborná, všem chutná. Ale v nádobě na štávu se tvoří hodně pěny. Ta nikomu moc nechutná. Tak jí vyhazujeme. Nevíme co s ní. Dá se nějak zpracovat? Děkuji.
Včera jsem jela v tramvají s mladou maminkou a zkecly jsme. Dávala 14ti měsičnímu dítěti se 6ti zoubky, podivné jídlo z krabičky. Byla to vločková kaše s kandovaným ovocem a kousky ořechů, vylitá na plech a usušená v mikrovlnce nebo v troubě. Klidně si dovedu představit tu jablečnou pěnu ve vločkové kaši, jako svačinku pro děti i dospělé.
Tak jestli máte odštavnovač typu ,,ždímačka´´, kde se vysokými otáčkami točí takové struhadlo a zároveň to odstředí, tak to bude pěnit pokaždé. Je to prostě vlastnost Tím myslím něco takového
Pokud chcete opravdu dobrou ovocnou štávu, chce to šnekový odětavňovač My máme Sana EUJ 707 a meleme na tom vše od mrve, přes citrusy, jablka a pod. Žádná pěna, výborná štáva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.