Nejste přihlášen/a.
Jako zkušený průzkumník slepých cest vám můžu říct, že to moc nefunguje - dělat nějaký bochník. Ale manželka dělá např. výborné tažené těsto, kde se dává jen ocet. Ale štrůdl je tenký a výborně to funguje. Musíte dělat "chléb" v podobě tenkých placek. Také děláme výborné placky z prdopeče. Ale problém tohoto všeho i "chleba" z kvasnic je, že to je rychle suché a nejedlé. Jen s klasickými kvasnice (nebo prdopečem) uděláte chlebovou buchtu, ale nikoli náš pravý chléb, jak ho známe. Na klasický chléb je třeba chlebový kvas. Důvod je jednoduchý. Kromě klasických kvasinek, které mění lepek na bublinky - výsledek je tak nadýchaný, jsou tam i další kvasinky, které mění (vylepšují) výsledek z hlediska nutričních hodnot, stravitelnosti, chuti a trvanlivosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.