Nejste přihlášen/a.
Já bych experimentovala. Cizrnu namočila, vařila, jako hrách /nesolit- to až bude hotové/, trochu ochutila ke konci majoránkou a česnekem, vmíchala kousky pečeného vepřového i se štávou a sádlem /ubrat pokud je sádla moc/. Kyselé zelí bych nechala syrové do mističky lehce pokrájené a naředěné troškou sladké vody a se sekanou cibulkou.
Ahojte.
Prvně bych na oleji osmažila cibuli, přidala bych kostky vepřového, sůl a kmín.
Maso osmahnout, aby pustilo štávu a poté přilít vodu a dusit. Mezitím nakrájet na kostičky čínské zelí a přidat ho přibližně 15 - 20 minutek před koncem vaření (až bude maso měkké ).
No a nakonec zamícháme s cizrnou, tu kupuji v plechovce.
Ještě dochutit a hotovo dvacet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.