Nejste přihlášen/a.
Příště zkuste maso pořádně omýt pod tekoucí vodou, pak namočit do octové vody, tam ho ponechejte aspoň hodinu. Pokud by ještě bylo cítit, vyhodila bych ho.
Než mít ze zasmrádlého masa třeba žloutenku, tak ho raději zlikviduji... Pro pár korun nebudu obětovat svoje zdraví a zdraví mojich blízkých..
Podle mě mohou a někteří jedinci jsou na to přecitlivělí.
Někteří zase žadný problém nezaregistrují.
Pokud ti to vadí čichem, nejez to.
Dal bych maso psovi.
Píšete, že jste maso uvařila. Nikde ale není zmínka o tom, zda jste ho i jedla.
Pokud už maso není úplně čerstvé, lze jej namočit do roztoku vody s octem. To už tady rádci psali. Potom opláchnout a připravit na něčem pikantním, co zakryje to, že maso "nevoní".
Když v jedné restauraci bylo kdysi na jídelníčku třeba hovězí na česneku, nebo hovězí na pepři, věděli jsme své.
Pokud je to jenom málo, lze to použít. Pokud je ale maso už "zamřelé", nezbývá, než ho vyhodit. Kuřecí není zas až tolik drahé, abyste utrpěla velkou škodu.
Psovi bych to nedala. I pes má zažívání, jako člověk, tak proč hazardovat s jeho zdravím? Jaga.
Jednou jsem vyndala z mrazáku pár plátků kuřecího, dala do misky a nenapadlo mě nic lepšího, než si to položit nahoru na vysokou lednici, kam nebylo vidět. Samozřejmě jsem na milé maso zapomněla. Za pár dní chodím po kuchyni a přemýšlím, kde se tady vzal ten smrad. A ještě další 2 dny to trvalo, než jsem přišla na to, že vlastně "rozmražuji maso." Od té doby na tu vysokou lednici dávám jen stojací kalendář. Ten mi zasmrádnout nemůže. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.