Nejste přihlášen/a.
Nejlepší by bylo, kdybyste napsala kde jste to našla, a jak je to ve skutečnosti velké. Prostě lepší foto. Jsou dvě, a otvory nejsou stejné. Navíc to nemusí být úplné náčiní, a něco k tomu chybí. Logicky to není na smažení, ani na žádné "kapání" třeba do polévky, ani na halušky a tak podobně. Ani člověk neví, jak by to eventuelně popsal, aby se to dalo hledat. Třeba to vůbec nemá nic společného s vařením, i když to má tu rukojet a vypadá to jako nějaká pánvička.
3 možnosti:
- sbírat Sádlo / Tuk z plného hrnce by s tím šlo -přiklopit jako pokličkou, po schlazení by tuk zůstal na "talířku"
- u vaření mýdla z kostí se též uvolnil Tuk nebo Pěna ...
- když se v kýblu s dírkama na tyči,nad ohněm, dělal z kukuřice Popkorn, tak: by se tímto Sesbírali Popkorny, či opačně otočením Vytřepaly ještě NEpuklé kukuřice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.