Nejste přihlášen/a.
Přeji dobré ráno, potřebuji poradit. Mám domácí pekárnu už dlouho, ale v posledních letech jsem pekla hlavně sladké těsto, nebo sekanou. Zkusila jsem teď chleba z polotovaru Tesco, ale dva pokusy dopadly bídně. Chutově to celkem jde, ale tvar je divný, uprostřed je jáma a celý je takový sražený. Vody jsem dala přesně podle návodu, zvolila jsem správný program, droždí jsem použila přiložené, ale expirace byla až do roku 2022. Kde jsem tedy mohla udělat chybu? Díky patronka.
Asi bych měla změnit otázku na "Proč nosit v kuchyni brýle na čtení". Zvolila jsem program podle návodu na víku pekárny, napsaného velkými písmeny, ale teď mne napadlo přečíst si znovu návod na krabici. Píší tam "zapnout program trvající přibližně 2 hodiny - Rychlý...", kdežto já volila "vícezrnný chléb", který trvá víc než 3 hodiny. Je to napsáno pidipísmenky, bez brýlí můžu jen hádat. Tady zřejmě bude ten problém. Omlouvám se, snad někomu posloužím jako varování...
Nám tohle dělala pekárna když jeden hák prokluzoval a těsto se na jedné straně špatně prohnětlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.