Dobrý den, zkoušela jsem banánovou placku, ale jak vidíte, je taková nedopečená a na zkus hrozně tvrdá. Nevíte, čím to může být? Dělala jsem přesně podle receptu
Já na ní vidím makovou náplň. Nebo to je spálenina 4. stupně? Asi bylo moc mouky, když je tvrdá. Kdyby bylo těstíčko řidší, tak zůstane vláčná, jako palačinka. Někdy ty recepty bývají s chybou, třeba zamění gramy a dkg.
Já občas dělám placičky (takové silnější palačinky na pánvičce) pouze z rozmačkaných banánů a jemných ovesných vloček. Někdo dává i vejce. Jde to, vzniklé placičky jsou měkkounké. Dejte přesný recept, množství mouky... M.
Ta špaldová mouka to snad dost zabetonovala. Když tak zkusit méně mouky a jen žloutek bez bílku. A nebo když tak z bílku sníh a zapracovat do těstíčka. Špetku prášku do pečiva. Možná podle receptu placka měla být tvrdá, ale nedobrá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.