Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Čištění ryb

Od: slava* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Je nutné odstranit šupiny,(dělá se to?) z mořské štiky a pražmy královské, Děkuji

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

liska5

2x

Já to nedělám. To je kůže. Jak plátek ryby koupím, tak osolím, okořením a smažím nejdříve tu stranu s kůží. Pak bude křupavá. Šupiny odstraňuji jen u kapra. Ty jsou velké.

liska5

... nejdřív "ocitronuju"...

joudic*
mi to citronovani masa prijde jak tvarohova buchta s cesnekem, vanilkovy gulas, kure s broskvi nebo ananasova pizza
liska5

Maso necitronuji, syrovou rybu ano.

A ten krůtí plátek s ananasem nebo broskví mám ráda. Proti gustu...

 

zbys*

0x
Čistím i když mají tak malé šupiny. Mám na to "udělátko" malý dřevěný hranolek a na něm přibité pivní vršky. Pár tahů semtam a je čistá. Ale na návštěvě na šupinu nehledím, ryby mám rád jakkoliv upravené.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]