Nejste přihlášen/a.
slyšet nechtěla, ale tesat do kamene... Čočka sama o sobě je suchá a bude se muset dohnat něčím méně zdravým, mastným. Některé věci se nedají "ošulit". Do normální sekané dáváme vločky, aby to mohl i jeden, co nemůže lepek. Nejsou tam vůbec cítit a je to dobré. Místo strouhanky. Možná by to dodalo strukturu a vláčnost i čočce. Ale ta kombinace mi přijde již trochu dynamitová...
Ty houby tam právě dělaly tu složku, která tam chybí. Klidně tomu říkejme náhrada masa.
Jinak výborná je králičí sekaná. Ale suchá až běda... Proto se tam musí namlít např. bůček a to je potom lahůdka. Je to úplná obdoba té čočky.
Ještě k tomu receptu z Primy. Určitě bych ty vločky nemlel a nedával je tam suché. Ale nechal je hezky nabobnat ve vodě nebo mléce (klidně rostliném).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.