Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěla jsem poprosit jak naložit kuře aby bylo to aso pěkně ochucené i uvnitř, my to doma právě neděláme nic nenakládáme, takže před tím než se to dá do trouby se to okoření a je to jenže ve vnitř to pak není ono, chtěla bych to nechat přes noc naložené, poradí mi někdo jak? Děkuji
Jednoduché a velmi dobré je koření a sůl vmíchat do jogurtu a jím pak kuře zvenku i zevnitř potřít a nechat do druhého dne v ledničce uležet. Pak normálně péci, je to velmi lahodné...
Je dobré,když se peče vcelku,ho osolit,okmínovat drceným kmínem zvenku i zevnitř,pak gril.kořením,nechat do rána a přidat dovnitř kousek másla,podlít a péci.Jinak já kuře už vcelku nepeču,lepší způsob je ho hned rozporcovat,a postupovat stejně s kořením.Pak obracet a polévat štávou.Před koncem pečením odkryjeme,a pečeme kvůli zkřupnutí.Dobrou chut.
Já rozdělám country koření do oleje, tím kuře, které jsem rozřízla napůl, potřu ráno a pak před odpolednem peču. Do kastrůlku cca 10 lžic oleje, nahřát a koření vrchovatou lžíci. Natřít, nešetřit a poskládat do misky a do ledničky. Tím, co v kastrůlku zůstane, potírat při pečení. Ale to, do čeho se nakládá, je strašná spousta. Do oleje natřený česnek, pivo, jogurt. Fantazii se meze nekladou. Není se třeba bát, je to dobré vždycky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.