Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
zavařování feferonek - na tom se nedá nic zkazit. Používám stejný recept jako na okurky, jen se do sklenky - malé, od přesnídavky - dává trochu oleje, tak půl lžičky. Do čvrt litr sklenic pak lžičku.
Recept je geniální:
na půllitrovou sklenici (okurky, ale je to to samé)
kousek cibule, křenu, mrkve, česnek str.
4 cukeriny, 4 lžíce octa
4 pepře, 4 nové koř, 1 hřebíček, bobk list
1 lžička Deka nebo něčeho takového, zalít vodou a dát zavařit.
na 8 minut do hrnce.
Feferonky - dá se poměr podle velikosti sklenice. Dobrou chut!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.