Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci letos opět zkusit sněhové cukroví ale tentokrát bych byl rád kdyby to nedopadlo jako vždy a to tak že se mi při tvarování pusinek sníh roztekl a místo pusinek jsem měl na plechu louže...
Našel jsem si docela netypický recept se svařeným cukrem, pokaždé jsem šlehal pouze bílky a moučkový cukr jak to popisuje většina receptů...
Máte ještě nějaké jiné rady jak docílit toho že budou pusinky držet tvar a neroztečou se?
Dělám jako aknelka a ne jako ten člověk na videu. Rozhodně jsou pusinky daleko chutnější, když je sníh "vařený". Teda šlehaný v páře, nebo s přidáním cukrového rozvaru. Což je ovšem složitější, ale pak jsou pusinky uvnitř vláčné a není to jenom sladký vysušený sníh, který se při kousnutí rozpadne na kousky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.