Nejste přihlášen/a.
Kromě pracen, je cukroví k jídlu hned. Ale i ty pracny by se klidně mohly jíst hned. Ale tam jde spíš o to koření a pracny jsou lepší až za několik dní, když se koření v cukroví rozleží a rozvoní. Jinak o jakých banánkách to mluvíte? Já znám jen ty z odpalovaného těsta a zrovna tohle cukroví se neválí, ale vytlačuje se z pytlíku rovnou na plech a hlavně se to musí umět. Na cukroví o kterém mluvíte dále, můžete udělat jedno těsto a to je univerzální linecké a do jedné části přidejte kakao a budete mít kakaové tmavé těsto. Ale vždy je určitě lepší nechat těsta do druhého dne uležet a pak teprve válet. Nebude se lepit na vál a cukroví se Vám určitě povede, když dodržíte recept. Moc dlouho určitě nehníst, pak se těsto trhá, protože teplýma rukama "spaříte" máslo v mouce. Raději si nechte máslo povolit trochu víc a rychle zadělat těsto. Napřed nožem a pak rukama. Pokud máte robot, tak zamíchat v robotu a na vále jenom podsypat, rychle prohníst aby se spojilo, utvořit váleček a dát odpočívat do lednice do druhého dne. Před vyvalováním druhý den těsto vyndat půl hodinky před válením, aby nebylo tak ztuhlé. Lehce podsypávat hlad. moukou, moc ne, bylo by tvrdé.
Aha, tak se vzdávám. Ty jsem neznala. Asi proto, že mám ráda ty z odpalovaného těsta. Ale jak na to tak koukám, tak všechno co je jako tyčinka, se může nazvat "banánkem".
No přiznávám se, že jsem nevěděla, že se toto cukroví jmenuje banánky. Ale asi to bude tím, že do cukráren nechodím a pečivo někupuji žádné, ani cukroví ne. Ale od pohledu ho znám a omlouvám se. Mně se prostě při tom názvu "banánek", vybavily jen ty z odpalovaného těsta. Asi to bude tím, že odpalované pečivo mám ráda a občas si ho udělám a také dělám kromě věnečků ty banánky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.