Nejste přihlášen/a.
Obyčejný prášek na nádobí a kartáček na zuby. Ty silné nánosy narušit opatrně nožem. Škrábance se udělají právě tou kovovou drátěnkou, tu jsem nikdy nepoužívala.
Je ale možné, že vyčistíte jenom něco, mě to skoro připadá, že ten smalt je přepálený. Na 25. minutě, ale zdání klame.
Chemie - dříve byla Drana, aha pořád ještě je.
Vím, že neodpovídám dle vašeho přání, ale právě kvůli tomuto špatnému čištění jsem si koupila sklokeramický sporák a vaří se na něm daleko lépe.
Já to vidim stejně, tohle už nemá cenu čistit. Kupte nový a peníze se vám brzy vrátí za usetrenou energii a čistící prostredky.
Já tedy po každém vaření otřu sporák i plotýnky protože jak se to připeče,jde to špatně dolů.Když už se to trochu připeče,naleju tam trochu obyč. Savo a rozetřu houpičkou na nádobí a nechám půsopit cca hodinku.Pak to setřu několikrát jen vodou a je to čisté.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.