Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Tatarák - Lidl, Globus, kvalita?

Od: daya odpovědí: 17 změna:
V poslední době často vídám připravené balíčky masa na tatarák - Lidl, Globus atp. Máte s tímto někdo prosím zkušenost?
Vím, že je lepší koupit si maso a namlít, přesto by mě zajímaly zkušenosti s těmito produkty. Díky
doplněno 11.09.20 11:08: Všem vám děkuji za zkušenosti i tipy na maso z jiných obchodů. Zkusím ten z Lidlu a doufám že budu taky spokojená.

 

 

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


3x

Kupuju pravidelně v Penny i v Lidlu. Zajímavý, že vždycky je lepší ten, který je ve slevě kvůli blížícímu se datu expirace. Pořád jsem nemohl přijít na to proč. Teprve, když jsem si přečetl tenhle článek, zjistil jsem, že je to díky tomu, že maso konečně dozrálo. vakuovacka-na-potraviny.c/...

Ano, máte pravdu. Táta řezník říkal, že roštěná musela viset v chladírně, ne v mrazáku, nejméně 6 týdnů. A vztekal se, když viděl maso, ze kterého tekla krev nebo voda.

Mleté a nakonzervované maso už nezraje, to prostě nejde To co se píše v onom článku je pravda, ovšem nelze aplikovat na polotovary, což tento pseudo tatarák je.

 


1x

Protože nakupuji především v Lidlu, tak ten tatarák znám. Když na něj dostanu chut a je pro mě přijatelné datum spotřeby, koupím si ho. Zatím jsem byla vždycky spokojená.

 

pepeek

1x
Z lidlu jsem již párkrát tatarák měl a nikdy mě nezklamal. Určitě stojí za vyzkoušení.

 

re4zon

1x
Ted zrovna jdu delat ten z lidlu, uz jsem ho mel asi 20x, za tu cenu dost slusny. Na rozdil od sice uplne cerstveho, ale debilne pripraveneho z Globusu (kde je jinak maso slusne). Naskrabat si svickovou je samozrejme lepsi, ale kdo na to ma cas.

 


0x

V Lidlu nakupuji pravidelně, ale neviděl jsem... musím se lépe podívat.

Měl jsem jednou z Kauflandu... byl výborný.

daya

@gotrek Ano, v Lidlu mají už pár měsíců, takové dva bochánky zatavené na černém tácku. Už pár dní po něm pokukuji

@daya Tak to se opravdu musím mrknout. Díky za tip.

nick6389
Ano velmi výborné a když otočíte obal je tam hromada "Eček" to už bych si ho raději doma namlel bez sr... levnější lepší rychlejší (a ano opravdu obětují těch 10minut přípravy než své zdraví*)
*Už jen budu čekat jak se tu strhne "lavina" že to přece není až tak škodlivé
re4zon
Vas argument je v poradku, pokud jste fanatik, ktery konzumuje vyhradne cerstve potraviny s bio certifikatem a v zivote by se nenajedl v restauraci. Pokud jim nejste, tak placate uplne voloviny. Neni od veci vedet, ze "ecka" je uplne normalni oznaceni veskerych potravinovych primesi a jen malo z nich je skodlivych. A zrovna v tom tataraku je toho tak 10% co v normalnim jidle v hospode. A maso na tatarak se nemele, jinak to neni tatarak, ale masova kase.

Stavil jsem se dnes cestou v Lidlu a koupil... tak jsem zvědavý...

Tataráky jsou již ochucené?

 

Dle popisu na etiketě: lehce ochuceno solí, pepřem a směsí koření. Dle vlastní chuti lze dochutit cibulkou, vejcem či worcesterovou omáčkou.

 


0x

Kupovala jsem si ho občas v Penny, nebyl špatný. Teď poslední dobou si ho kupuji v Tescu, podle mě je lepší. Jaga.

nemáte strach? Můj soused kdysi mnoho let zpátky dostal tasemnici,,já jsem ho také jedla,,ale už se bojím

 

lidus*

0x

Čtu to tu všechno, corony už mám plné zuby a tak jsem vyzkoušela tatarák z Lídlu. No nic moc, sníst se to dalo. Připravený doma je lepší a to zrovna já mám ráda to co nemusím klohnit.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma maso na tatarák

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]