Nejste přihlášen/a.
Dělala jsem ji právě v neděli na makovník. Povedla se. Může se dělat bílková, nebo vodová. Na buchtu mám raději tu vodovou.
25 dkg moučkového cukru, přesít přes síto na mouku, aby tam nebyly hrudky, 2 lžíce štávy z citrónu, 2-3 lžíce vřelé vody.
Třít v míse tak dlouho, až poleva zbělá a zhoustne. Pak natřít na zchladlou buchtu, nechat zaschnout. Nepraská mi.
Je-li řídká, přidat trošku cukru. Je-li hustá, přidat trošku vřelé vody. Jaga.
Tak tato paní je skvělá. A ta poleva bude určitě skvělá také. Já se podívala ze zvědavosti a moc jsem tomu nevěřila, ale určitě nezapomenu a když budu potřebovat, tak to budu dělat podle ní. Ta paní má i jiná videa?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.