Nejste přihlášen/a.
Moje babička kdysi dělala jakýsi sýr nebo co z tvarohu. Jen si matně pamatuji, že dala tvaroh s čímsi do misky a ta miska se dala do tepla a pak to hrozně smrdělo a to mělo být ono a všem to chutnalo. Už jsem to několik desítek let nikde neviděla.
@dajka - u nás se tomu sýru říkalo "kližák" , dával se nad dveře a když šel člověk kolem, to byla vůně! Jednou se špatně zavřel a druhý den plný červů!
Když to převaříte, nebude k jídlu. Navíc není důvod, aby se tam salmonela rozmnožila, musela by tam nejdřív vůbec být.
Lukáši, koupil jsi zrající sýr, který byl ve skladech už kdo ví jak dlouho. A tím, že jsi k němu kápnul pivo, salmonelu nevypěstuješ. Otevři okno, pak otevři sklenici a nalij si pivo, ukroj chleba, namazej ho máslem a věř, že nic ti nebude. Vlastní zkušenost mnohokrát. Dobrou chut!
Buď otevřít okno, anebo rychle zakousnout. Tyhle "sejrečky" přestanou smrdět hned, jak jsou v papule. Nedávno jsem si objednal k obědu v práci smažené Olomoucké, a dal si to i parták, abysme si navzájem nesmrděli při jídle...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.