Nejste přihlášen/a.
Tak zrovna jidášovo ucho konzumuji téměř neustále, protože ho mám ráda nakrájené na tenké plátky v každém salátě, nebo přidám k masu, nebo do polévky. Tak ho mám pořád po ruce v lednici už namočené a připravené k okamžitému použití. Já dávám máčet do studené vody, do velkého kelímku od půl kilového tvarohu. Většinou mám v lednici třeba i týden a to ho jím většinou syrové, v tom salátu. Ty houby mám moc ráda pro jejich chřupavost, protože chut nemají vůbec žádnou. Ale nezapomenu každý den vyměnit vodu. Já už jsem zvyklá, protože je jím opravdu pořád. Propláchu pod studenou vodou a znova dám do kelímku se studenou vodou. Dělám to tak víc jak dvacet let a jsem živá a zdravá . Do horké vody dávám málokdy, jen když zapomenu, ale to se mi stává opravdu málokdy a toto rychlé namáčení mi moc nevyhovuje. Nejlepší ke konzumaci jsou ty houby namočené ve studené vodě tak za dva dny. To jsou už krásně nabobtnalé a křehké. A nic se jim nestane ani za týden. Samozřejmě musí být v lednici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.