Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem flašku bílého vína a nechutná mi. Tak ně napadlo, že bych jej nakloktal do hrnce a povařil v něm kuří nohu. Vína škoda nebude, spíš toho času a dalších ingrediencí. Má smysl vařit nudlovku z vína?
Dobrý den, to bych si tu láhev raději schoval až bude větší zima a potom se dá i z nedobrého vína udělat docela dobrý svařák (je fakt, že z bílého jsem ho nikdy nedělal, ale snad to také jde) - přidat cukr, hřebíček či skořici (možná i "drobek" rumu). Myslím, že svařák pozřete raději a veseleji, než tu polévku, která může být třeba až odporná . Zdravím!
Tak jo - už vařím svařáček. Dostal jsem na nej chut, jak jsem si to tu přečet. I kapku rumu, jak radí Ben, jsem tam dal. Tak ještě že jsem se poradil, polívka z vína by mohla asi být i odporná, jak psal dýzl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.