Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Vinná polévka

Od: junkers* odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem flašku bílého vína a nechutná mi. Tak ně napadlo, že bych jej nakloktal do hrnce a povařil v něm kuří nohu. Vína škoda nebude, spíš toho času a dalších ingrediencí. Má smysl vařit nudlovku z vína?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®

11x

Dobrý den, to bych si tu láhev raději schoval až bude větší zima a potom se dá i z nedobrého vína udělat docela dobrý svařák (je fakt, že z bílého jsem ho nikdy nedělal, ale snad to také jde) - přidat cukr, hřebíček či skořici (možná i "drobek" rumu). Myslím, že svařák pozřete raději a veseleji, než tu polévku, která může být třeba až odporná . Zdravím!

 


5x

Tohle já bych nezkoušela. Raději bych víno svařila s hřebíčkem, skořicí a trochou cukru. Je sychravo a hrneček svařáku přijde bezva.

 


4x

Polévka a z vína? no nevím ale běžn+ě se při vaření používá-jak bílé tak červené ,ale ne do polévaek ale do omáček při pečení...Spíše bych jej průběžně takto využil,běžně se na toto totiž používají ty "méně kvalitní"vína.

 

junkers*

Tak jo - už vařím svařáček. Dostal jsem na nej chut, jak jsem si to tu přečet. I kapku rumu, jak radí Ben, jsem tam dal. Tak ještě že jsem se poradil, polívka z vína by mohla asi být i odporná, jak psal dýzl.

kenav

Nebo si udelej francouzky škvarky,syrovy sadlo a misto vody pouzijes na zacatek bílý vino.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]