Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kuře z udírny bylo u kosti červené

Od: monikaaaa odpovědí: 5 změna:
Využili jsme kuře které bylo krásně propečené ale u kosti byla pod masem červená barva. Přitom maso bylo krásně měkké a propečené. Je to normální?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

sebod*

5x

Není to krev ani nic podobného. Je to prostě UZENÉ kuře. Všimněte si, že uzené maso takovou barvu prostě má

 

re4zon

0x
Ano, je to nejspis krev.

 


0x
Šlo maso od kosti?
monikaaaa

Maso bylo tak měkké že od kostí odpadávalo samo
monikaaaa

Mohlo to být tím že bylo ještě uvnitř trochu zmrzlé při vkládání do udírny?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]