Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o tipy jaká jídla zavařit na dovolenou. 2 rodiny s dětmi, pobyt 14 dní. Budu zavařovat lečo, nějaký guláš, boloňskou omáčku. Není tam moc vybavená kuchyně, potřebovala bych pak jídlo jen ohřát, popř. k tomu uvařit těstoviny, rýži atd. Jak dlouho dopředu mohu tato jídla zavařit?
Že se na to v dnešní době nevykašlete. Ženská si má na dovolené odpočinout a pokud mám na dovolenou, schrastím někde ještě pár korun i na ty restarace. Taková divočina už snad ani nikde není, aby nebyla v dosahu hospoda.
Vilik: Díky za pochopení, je to tak. Taky počítáme s tím, že někam na jídlo půjdeme, ale nemůžeme si dovolit každý den jít do restaurace.
Ringo: Dovolenou kde nemusím vařit bych si taky přála, tu jsme měli loni , letos je prostě změna... Hospody, kde můžete dostat hotovku nebo smažák za 80Kč se letos v místě pobytu nějak nevyskytují...
Loni jsem mladým zavařila dokonce i plněné papriky s rýží, maso v mrkvi, přibalila sklenici škvarků, plechovky s fazolema, müsli - už namíchané opražené vločky s nasekanými ořechy, sojovým sušeným nápojem Zajíc, skořicí, rozinkami ap. To si jen zalili horkou vodou někde na vodáckým kempu. Hodily se i ty křupavé sezamové destičky jako chleba k tuňákovému salátu v konzervě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.