Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Těžko říct, co tam dávají. Já tam dávám zázvor, sojovku, chilli. Ale můžou tam přidávat něco, co se běžně do Kung Pao nepřidává. Když si ho dáte v jiné restauraci, tak to bude třeba jiné, protože to něco tam nedávají. Ale nemohl by to být ten zázvor?
Kdysi jsem často procházel Františkánskou zahradou a tam byl zadní vchod do Popronu. A také tam byla vedle něj restaurace z které se pokaždé linula vůně nějakého koření nebo omáčky. Pokaždé stejná a vždycky když jsem tam šel. Tak si myslím, že to bylo denně. Teď jsem tam dlouho neprocházel, ale myslím, že tam je nějaká kavárna místo té restaurace. Ta doba o které píšu je tak před 20 lety. Nikdy jsem uvnitř nebyl, ale zajímalo by mě, co to tak vonělo. Určitě bych si to obstaral.
Mohl by to být Sečuánský pepř.
Ten má agresivní vůni a chutná skvěle po sečuánsku
Asiaté jej hodně používají.
Jestliu trochu rozumíte anglicky, tak posílám odkaz na jednu kuchařku, podle které vařím. Je úžasná a všechno krásně vysvětlí. Teď už je dlouho, tak posílám jiný recept, který znám a je to fakt naprosto úžasné jídlo. Ale můžete toho v jejím receptáři najít opravdu hodně.
Její úspěchy jsou také vidět na počtech odběratelů. Má jich přes 3 miliony. Je opravdu bezkonkurenční.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.