Nejste přihlášen/a.
Pokud bych si dělala jen z namočených vloček, tak bych si je předem i do zásoby opražila na sucho.
Je to stravitelnější i chutnější. Ideální je mít na to větší litinový kastrol. Dělala jsem si takhle směsi na cesty s rozinkami, skořicí, ořechy a se vmíchaným sojovým nebo pohankovým mlékem, správně nápojem Zajíc. Pak už se jen zalilo horkou vodou.
Dělají se neochucené, tudíž neslazené, cereální kaše zn. NOMINA. Pohanková, jáhlová, rýžová, špaldová, ječná, vícezrnná, atd. Střídejte je. Denně jen ovesná není vhodná pro vyšší obsah štavelanů. Nejen ve zdr.výživě, ale i v Lidlu. Šedé krabice 300g. Tyhle jsou z pufovaných cereálií, Vy můžete mixovat zrna, když se Vám chce.
Ovesné vločky namočíme přes noc do mléka. Ráno je krátce a ne příliš zprudka povaříme s tím, co máme rádi - pár rozinek, nasekaných oříšků, skořice, kokos..Toliko o nedrcených ovesných vločkách.
Zdroj: recepty.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.