Dobrý den, křenová omáčka mi po uvaření zhořkla, co jsem udělala špatně? Dělala jsem hodněkrát a vždycky fakt dobrá a naposledy katastrofa ( vařeno v létě v těch teplech). Byl ji hrnec 5 litrů a nedalo se to vůbec pozřít, strašně hořké, zhořkla ještě byl horký hrnec na plotně. Dělám klasicky omáčku na bílo z vývaru a kusu hovězího a na konci přidám kořen křenu, nastrouhaný na nudličky, to lehce provařím a omáčku poté přecedím. Někdy přidám nakládaný křen ze skleničky. Kořen po zakoupení uchovávám v lednici, třeba týden, než jdu vařit. Co je důvod k zhořknutí omáčky? Dneska budu po dlouhé době dělat pro širší rodinu na jejich přání a jsem ,,lehce nervozní", že se neúspěch zopakuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.